İstanbul
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Busworld Türkiye 2024: Bu sene 10. fuarımızı kutluyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Busworld Türkiye 2024: Bu sene 10. fuarımızı kutluyoruz
Abone ol
Busworld International ve HKF Fuarcılık tarafından organize edilen, otobüs sektörünün en büyük buluşmasıniteliğindeki Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı Busworld Türkiye, dönüm noktasıniteliğindeki 10. fuar için heyecan duyuyor. Kaçırılmaması gereken etkinlikte katılımcı ve ziyaretçiler 29-31Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek fuarda yaklaşık yirmi yıllıkinovasyon, iş ağı kurma ve sektör büyümesine damgasını vuracak.

Busworld Türkiye, 2024 yılında otobüs ve yolcu otobüsü teknolojisindeki en son gelişmeleri sergilemeye hazırlanan 157 katılımcıyı ağırlayarak biletleri tamamen tükenmiş bir fuarla önemli bir kilometre taşını gururla kutluyor. 2022 yılında 84 ülkeden 11.000'in üzerinde ziyaretçinin katılımıyla etkileyici bir katılımla gerçekleşen fuar, bu yıl tüm beklentileri aşmaya hazırlanıyor.

Araçlar hakkında her şey

Katılımcılar, sıfır emisyonlu ve otonom araçlar da dahil olmak üzere çeşitli güç aktarma organlarına sahip otobüs, yolcu otobüsü ve minibüslerin geniş bir şekilde sergilenmesine tanıklık edecekler.

Ve bu arada Anadolu Isuzu, BMC, Bozankaya, Bur-Can, Erduman, Habaş, Iveco Bus, K2N (Hindistan), Karsan, Mercus-Bus (Polonya), Öncü, Otokar, Palmiye Design ve Uğur Karoser gibi saygın araç markaları da fuar alanını süsleyecek ve ulaşımın geleceğine dair yenilikçi ve yaratıcı bir bakış sunacak.

Sektörün bel kemiği: Tedarikçiler

Sektör tedarikçilerinin kritik rolünün farkında olan Busworld Türkiye 2024, akslar, frenler, şarj sistemleri ve daha fazlası konusunda uzmanlaşmış bir dizi şirkete ev sahipliği yapacak ve etkinliği araç üreticileri ve operatörleri için tek durak noktası olarak güçlendirecek. Ayrıca ziyaretçiler 179 ürün kategorisinde filtreleme yapabilecek.

ABB, Allison Transmission, Ballard, Brist-Axle, Cummins, Firedect, Green Energy Solarbus, Payeplast, Stonkam, Voith, Webasto, ZF gibi önemli uluslararası markaların yanı sıra Polaris, Doraglass, VKM Plastik, JVS, Farhym, Makersan, Altaş Alüminyum, Sege Seat, Transtek ve daha birçok Türk firması da Sürdürülebilirlik, Teknoloji ve Dijitalleşme konularındaki gelişmeleri vurgulayacak.

Neden katılmalısınız?

Katılımcılar ve Busworld ekibi unutulmaz bir etkinlik olması için son rötuşları yaparken beklenti de artıyor. Türkiye'den ve komşu ülkelerden profesyoneller bu önemli sektör buluşmasının bir parçası olmak için davetli.

Biletlerinizi online ve ücretsiz olarak rezerve ederek yerinizi bugünden ayırtın ve girişte beklemeden fuarın tadını çıkarın. Busworld Türkiye 2024 sadece bir etkinlik değil; otobüs ve tur otobüsü endüstrisinin geleceğinin ortaya çıktığı yerdir.

Daha fazla bilgi ve kayıt için lütfen Busworld Türkiye'nin resmi web sitesini ziyaret edin: http://www.busworldturkiye.com


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes-Benz Atego, Kamyon Bayileri ve Üstyapıcılarla İstanbul’da BuluştuÖnceki Haber

Mercedes-Benz Atego, Kamyon Bayileri ve...

Mercedes-Benz Türk, İhracatta Türkiye’nin Yıldızı Olmaya Devam EdiyorSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, İhracatta Türkiye’ni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar