İstanbul
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Ulaşım Motorlu Araçlar, Conecto’ya Özel Bakım Kampanyası Başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulaşım Motorlu Araçlar, Conecto’ya Özel Bakım Kampanyası Başlattı
Abone ol
Mercedes-Benz Türk yetkili servisi Ulaşım Motorlu Araçlar’dan Conecto’lara özel bakım kampanyası başladı. EURO5 ve EURO6 motor Conecto model araçlar için başlatılan kampanya ile toplu ulaşım esnafına bakımda destek başlıyor.

Başakşehir Deparko Sanayi Sitesi’nde ki Mercedes-Benz Türk yetkili servisi, hizmet alanı ile sektörün önemli bir hizmet ihtiyacını karşılıyor. Otobüs bakımları için sertifikalı uzman ekibi ve geniş kadrosu, hizmetleri ile ulaşım sektöründe önemli bir açığı kapatıyor. Şehiriçi ve şehirlerarası otobüsler için tüm bakım, onarım, kaporta ve boya işlemlerinin tek bir noktada yapıldığı bu eşsiz tesis, konumu itibarıyla sadece İstanbul’daki otobüslere hizmet vermekle kalmıyor. Geniş kapalı ve açık alanları ile otobüs bakım ve onarımında standartları yükseltiyor.

“Esnafın Her Zaman Yanındayız”

Ulaşım Motorlu Araçlar Servis Pazarlama Sorumlusu Zuhal Kılıç Danacı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada “Sektörümüzde sınırsız hizmet anlayışıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyor ve gerekli iyileştirmeleri aralıksız yapmayı sürdürüyoruz. Toplu taşıma araçlarına verilen hizmetin kesintisiz olması gerekiyor. Şehirlere hizmetleri ile hayat sunan özel halk otobüsleri, Conecto araçlarımız ile de hizmeti en üst seviyeye taşıyor. Bizlerde sunduğumuz bakım ve onarım hizmetleri ile özel halk otobüs esnafına destek sunuyoruz. Otobüsler için bakım, onarım, kaporta ve boya işlemlerinin tek bir noktada yapılacağı yere sahibiz. Otobüs bakımında yetkili servis güvencesi çok önemli. Çünkü bu araçlar insan taşıyor ve çok zorlu koşullarda hizmet veriyor. Otobüs esnafının da yetkili servis tercihine önem verdiğini görüyoruz. Bu özveriyi gösteren halk otobüs esnafına firma olarak biz de destek olmayı amaç edindik. Esnafın da talebini görerek Mercedes-Benz Conecto otobüsleri için halk otobüsçülere nefes aldıracak bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile özel halk otobüs esnafı Mercedes-Benz güvencesi ile otobüsüne güvenli bir şekilde servisimizde bakımını sağlamış olacaktır.  Yaz öncesi tüm otobüsleri bu avantajlı kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz. Otobüs esnafına her zaman yol arkadaşı olan Conecto’ları Mercedes-Benz güvencesi ile yaza hazırlamak için biz elimizden geleni sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Yol Arkadaşınız için Bakım Vakti

‘Yol Arkadaşınız için Bakım Vakti’ sloganıyla 22 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Euro 5 ve Euro 6 motorlu Conecto araçlara yönelik çok avantajlı bir bakım kampanyası düzenliyor. Firma tarafından düzenlenen kampanya, kilometreye göre farklı fiyatlar belirledi. Kampanya kapsamında Euro 5 ve Euro 6 Conecto araçlar için 30bin, 60bin, 90bin ve 180bin km aralığında işçilik ve KDV dahil özel fiyatlar sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEMSA ve FUSO, Türkiye’deki 40 Yıllık İş Birliğini Yeni eCanter İle TaçlandırıyorÖnceki Haber

TEMSA ve FUSO, Türkiye’deki 40 Yıllık İ...

Ford Trucks, Ürün Portföyünü AB Güvenlik ve Çevresel Standartlar Yönetmeliği ile Şimdiden Tam Uyumlu Hale GetirdiSonraki Haber

Ford Trucks, Ürün Portföyünü AB Güvenlik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar